Straatverlichting in gedeelten Mensingeveld defect

In gedeelten van onze wijk brandt de straatverlichting niet. Van de lantaarnpalen die bij ons bekend zijn is de storing doorgegeven. De Gemeente heeft een speciale app ontwikkeld waarop u aan kunt geven dat de lantaarnpaal niet brandt. Ook is het mogelijk om deze informatie via de website door te geven. Zie de informatie vanuit de Gemeente in het onderstaande stuk.

Storing melden aan de openbare verlichting in de gemeente Noordenveld (17.Jan.2017 Noordenveld)

Een lantaarnpaal brandt niet meer, hele straat is in het donker door kapotte straatverlichting, het blijft voor velen een doorn in het ook. Helemaal in de winterperiode.

Maar het is nu een stuk makkelijker geworden om het online door te geven welke lantaarnpaal geen verlichting meer geeft of soms een hele straat.

Via de pagina van de gemeente Noordenveld kunt u het nu heel makkelijk gaan doorgeven.
Klik HIER om naar de pagina toe te gaan om.

Ook kunt u al sinds 2015 via www.storing24.nl doorgeven dat een straatlantaarn kapot is. Via dit landelijke meldpunt komt u op een website, waar alle straatlantaarns van de gemeente Noordenveld zijn ingetekend. In de afgelopen periode zijn al deze lantaarns van een nummer voorzien. Dit nummer correspondeert met het computersysteem, zodat u nog duidelijker kunt aangeven om welke lantaarn het gaat. Via dit meldsysteem wordt de storing doorgegeven aan de instantie die het object gaat repareren.

Download de app
Wilt u niet wachten tot u thuiskomt om de melding door te geven, download dan de kosteloze app "Storing24". U kunt dan onderweg met uw mobiele telefoon direct de storing doorgeven.

Lichte of zware storing
Het is op voorhand niet te zeggen of het een lichte storing of een zware storing betreft. Afhankelijk hiervan kan het repareren van bijvoorbeeld een lantaarnpaal tussen de 4 en 8 weken duren. Als er alleen maar een lamp vervangen hoeft te worden, dan is dat zo gebeurd. Moet er een heel armatuur vervangen worden, dan duurt dat langer.